TABİT İcra Kurulu Başkanı Coşkun Yıldırım katıldığı Anadolu Bilişim “Dijital” Buluşmaları 3. Oturumuna katılım sağladı.
4. Anadolu Bilişim Buluşmaları Konferansı yaşanan pandemi krizi nedeni ile mesafeyi korumak için 25 Haziran Perşembe günü 16:00-17:30′ da online olarak gerçekleştirdi.
3. Oturumunda Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Tabit Akıllı Tarım Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Coşkun Yıldırım, Şef ve Türk Mutfağı Araştırmacısı Vedat Başaran, 9 Eylül Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Özbey, Baltalı Gıda Hayvancılık CEO Funda Özer Baltalı, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Osman Yıldız, Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Peker, Elazığ Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Turan Karahan, Mastar Tarım Mühendis Ramazan Ayhan konuşmacı olarak katılım sağladı.
Konferansta Yıldırım, tarımın bulunduğu konum ve yaptıkları çalışmalara değindi. Tabit Akıllı Tarım Teknolojileri olarak yapılan çalışmaları anlatan Yıldırım, TARBİL projesinin öneminden bahsetti. Yıldırım, “Tarım teknolojileri sadece üretimi karlılığı yapmak için sonrası üretimi kontrol altında tutmayı sağlayor” dedi.